Renovatiewerken & aannemingen nieuwbouw met oog voor detail en afwerking.
Kies ook jij voor ervaring, vakmanschap & betaalbare kwaliteit?
renovering - renoveren gevel - badkamer & sanitair - afwerking interieur - opritten, terrassen >> Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat!

Professionele gevelwerken met steenstrips in Antwerpen, Mechelen, ...
Uw gevel zo goed als nieuw!

Uw gevel geeft uw woning de nodige uitstraling! U heeft maar 1 kans op een  eerste indruk. Een goed onderhouden gevel maakt het verschil. We vernieuwen uw gevel professioneel en correct. Uw woning krijgt een nieuwe look en een optimale bescherming.

Nieuwe gevelbekleding

Voor het plaatsen van nieuwe gevelbekleding werken wij exclusief met kwaliteitsmaterialen, gegarandeerd het beste voor uw gevel en uw woning. De stenen kunnen gekozen worden bij Janssens en Zonen te Brecht. Deze worden door ons dan verzaagd tot steenstrips en ons team werkt uw gevel af in de gekozen materialen. Met Deurne’s Tegelhuis werkt u in vertrouwen voor een gedroomd resultaat. 

Gerealiseerde gevelwerken

U kan hierna enkele gerealiseerde projecten bekijken, bij de NA situatie staat steeds de naam van steenstrip vermeld. We hebben de projecten per gemeente ingedeeld, zodat u afhankelijk van waar u woont makkelijk de gevels eventueel kan gaan bekijken om de beste visie te bekomen. In de referentielijst kan u de projecten van Deurne's Tegelhuis makkelijk terugvinden, nogmaals met vermelding van de naam van de steenstrip.

Gratis advies / gedetailleerde offerte gevelwerken

Wilt u graag uitleg over onze gevelwerken of een vrijblijvende offerte? Wilt u ook een gevel die uw woning doet stralen? Contacteer ons vandaag nog. Vraag ons om advies.