Renovatiewerken & aannemingen nieuwbouw met oog voor detail en afwerking.
Kies ook jij voor ervaring, vakmanschap & betaalbare kwaliteit?
renovering - renoveren gevel - badkamer & sanitair - afwerking interieur - opritten, terrassen >> Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat!

Op zoek naar een bedrijf gevelwerken in Brecht?

Gevelwerken Brecht

Voor gevelwerken in Brecht kant je op aannemer Deurne's tegelhuis rekenen! Gevelwerk, afgewerkt met oog voor detail èn @ correcte prijs! Vraag gerust een gratis offerte gevelwerken.

gevelwerken Brecht

De vaklui van aannemersbedrijf Deurne's tegelhuis realiseren diverse gevelwerken in en rond Brecht:

  • nieuwe gevel door het plaatsen van steenstrips
  • aanbrengen van nieuwe gevelbekleding (crepi)
  • voegwerken gevel
  • totale gevelrenovatie (gevelreiniging + nieuwe gevel(bekleding)
  • ...

Steenstrip gevels in Brecht

Voor het plaatsen van steenstrips werken wij exclusief met kwaliteitsmaterialen, gegarandeerd het beste voor uw gevel en uw woning. De gevelstenen kunnen gekozen worden bij Janssens en Zonen te Brecht. Deze worden door ons dan verzaagd tot steenstrips en ons team werkt uw gevel af in de gekozen materialen. Met Deurne’s Tegelhuis werkt u in vertrouwen voor een gedroomd resultaat.

Nieuwe gevelbekleding

Een gevel geeft de woning uitstraling! Een goed onderhouden gevel maakt het verschil. We vernieuwen uw gevel professioneel en correct. Uw woning krijgt een nieuwe look en een optimale bescherming.

Gerealiseerde gevelwerken

Volgend een lijst van gerealiseerde gevelwerken in Brecht e.a. Antwerpse gemeenten: Antwerpen, Linker Oever, Borsbeek, Brasschaat, Deurne, Edegem, Ekeren, Hoboken, Hoevenen, Kapellen, Lier, Mechelen, Mersem, Mortsel, Niel, Schelle, Schoten, Sint-Job, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, ...

Bij de "NA situatie" (na de gevelafwerking) staat steeds de naam van steenstrip vermeld. We hebben de projecten per gemeente ingedeeld, zodat u afhankelijk van waar u woont makkelijk de gevels eventueel kan gaan bekijken om de beste visie te bekomen.

In de referentielijst kan u de projecten van Deurne's Tegelhuis makkelijk terugvinden, nogmaals met vermelding van de naam van de steenstrip.

Offerte gevelwerken Brecht

Wil je graag uitleg over specifiek gevelwerk en/of wens je een vrijblijvende offerte te ontvangen voor het vernieuwen van je gevel (met steenstrips)? Wil ook jij een gevel die je woning doet stralen?

Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend advies!

Naast gevelwerken in Brecht stelt de aannemer ook andere, kwaliteitsvolle prestaties à correcte prijzen voor:

aannemer gevelwerken Brecht