Renovatiewerken & aannemingen nieuwbouw met oog voor detail en afwerking.
Kies ook jij voor ervaring, vakmanschap & betaalbare kwaliteit?
renovering - renoveren gevel - badkamer & sanitair - afwerking interieur - opritten, terrassen >> Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat!

Je gevel renoveren in Antwerpen?

Gevelrenovatie Antwerpen

Gevelrenovatie in Antwerpen gewenst? Reken op de vakmensen van Deurne's tegelhuis! Aan correcte prijs verricht de aannemer gevelrenovaties in en rond Antwerpen.

Offerte gevelrenovatie nodig? Vraag ze hier gratis aan!

aannemer renovatie gevel Antwerpen

De vaklui van aannemersbedrijf Deurne's tegelhuis realiseren diverse gevelwerken in en rond Antwerpen:

  • nieuwe gevel door het plaatsen van steenstrips
  • aanbrengen van nieuwe gevelbekleding (crepi)
  • voegwerken gevel
  • totale gevelrenovaties: gevelreiniging + nieuwe gevel (gevelbekleding of gevelstenen / -strips)
  • ...

Steenstrip na gevelrenovatie in Antwerpen

Voor het plaatsen van steenstrips werken wij exclusief met kwaliteitsmaterialen, gegarandeerd het beste voor uw gevel en uw woning. De gevelstenen kunnen gekozen worden bij Janssens en Zonen te Brecht. Deze worden door ons dan verzaagd tot steenstrips en ons team werkt uw gevel af in de gekozen materialen. Met Deurne’s Tegelhuis werkt u in vertrouwen voor een gedroomd resultaat.

Gevelrenovatie met nieuwe gevelbekleding

Een (nieuwe) gevel geeft de woning uitstraling! Een goed onderhouden gevel maakt het verschil. We vernieuwen gevels op professionele wijze en gebruiken steeds kwaliteitsvolle materialen. Uw woning krijgt een nieuwe look en een optimale bescherming tegen weer en wind.

Gevelrenovatiewerken in Antwerpen

Volgend een lijst van gerealiseerde gevelwerken / -renovaties in Antwerpen: Antwerpen, Linker Oever, Borsbeek, Brasschaat, Deurne, Edegem, Ekeren, Hoboken, Hoevenen, Kapellen, Lier, Mechelen, Mersem, Mortsel, Niel, Schelle, Schoten, Sint-Job, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, ...

Bij de "NA situatie" (na de gevelafwerking) staat steeds de naam van steenstrip vermeld. We hebben de projecten per gemeente ingedeeld, zodat u afhankelijk van waar u woont makkelijk de gevels eventueel kan gaan bekijken om de beste visie te bekomen.

In de referentielijst kan u de projecten van Deurne's Tegelhuis makkelijk terugvinden, nogmaals met vermelding van de naam van de steenstrip.

Offerte gevelrenovatie Antwerpen

Wil je graag uitleg over specifiek gevelwerk en/of wens je een vrijblijvende offerte gevelrenovatie te ontvangen voor het vernieuwen van je gevel (met steenstrips)? Wil ook jij in Antwerpen een gevel die je woning of bedrijf doet stralen?

Contacteer ons vandaag nog en vraag vrijblijvend advies!

Naast gevelrenovaties in Antwerpen stelt de aannemer ook andere, kwaliteitsvolle prestaties à correcte prijzen voor:

aannemer gevelwerken Antwerpen