Renovatiewerken & aannemingen nieuwbouw met oog voor detail en afwerking.
Kies ook jij voor ervaring, vakmanschap & betaalbare kwaliteit?
renovering - renoveren gevel - badkamer & sanitair - afwerking interieur - opritten, terrassen >> Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat!

Nieuwe badkamer op één week tijd!
Maandag afbreken en vrijdag volledig klaar!!

Badkamerrenovatie

Renoveren van badkamers vraagt vakmanschap en oog voor detail. Laat ook u uw badkamer vakkundig, professioneel, met stijl én betaalbaar renoveren.

Kwaliteitsvolle badkamerrenovaties @ betaalbare prijs

Uw badkamer renoveren met Deurne’s Tegelhuis is een goede keuze. Gemoedsrust en een topresultaat volgens uw wensen. U werkt dan ook met een vakkundig team dat luistert naar uw wensen en kwaliteitswerk aflevert. We werken uw badkamer volledig af van het begin tot het einde.

Renovatie badkamer-sanitair, elektriciteitswerken & afwerking inbegrepen!

Deurne's tegelhuis verzorgt totaalrenovaties en renoveert badkamers volgens afspraak, plaatst het nieuw sanitair en verricht bijhorende elektriciteitswerken. U krijgt een volledig vernieuwde badkamer die jaren meegaat. Voor de meubelen bevelen wij Desco Wijnegem aan en voor de tegels Azuleo Wijnegem.  Samen met onze leveranciers krijgt uw badkamer een heel nieuw leven.

Info, prijs & offerte badkamerrenovatie

Wilt u graag uitleg over onze renovaties of een vrijblijvende offerte voor een nieuwe badkamer? Wilt u ook de badkamer van uw dromen? Contacteer ons vandaag nog. Vraag ons om advies.

Op één week tijd, kan u volledig genieten van uw splinternieuwe badkamer!