Renovatiewerken & aannemingen nieuwbouw met oog voor detail en afwerking.
Kies ook jij voor ervaring, vakmanschap & betaalbare kwaliteit?
renovering - renoveren gevel - badkamer & sanitair - afwerking interieur - opritten, terrassen >> Contacteer ons voor advies en/of een gedetailleerde offerte op maat!

Badkamer renoveren Brecht

Nieuwe badkamer op één week tijd!
Maandag afbreken en vrijdag volledig klaar!!

Een badkamer renoveren vraagt vakmanschap en oog voor detail. Laat ook jij je badkamer vakkundig, professioneel, met stijl én betaalbaar renoveren in één week tijd? Maak kennis met specialist badkamerrenovaties Deurne's Tegelhuis uit Brecht!

specialist badkamer renoveren

Kwaliteitsvolle badkamerrenovaties @ betaalbare prijs

Uw badkamer renoveren met Deurne’s Tegelhuis is een goede keuze. Gemoedsrust en een topresultaat volgens uw wensen. U werkt dan ook met een vakkundig team dat luistert naar uw wensen en kwaliteitswerk aflevert. We werken uw badkamer volledig af van het begin tot het einde.

Renovatie badkamer-sanitair, elektriciteitswerken & afwerking inbegrepen!

Aannemer Deurne's Tegelhuis renoveert badkamers, plaatst het nieuw sanitair en verricht bijhorende elektriciteitswerken. U krijgt een volledig vernieuwde badkamer die jaren meegaat. Voor de meubelen bevelen wij Desco Wijnegem aan en voor de tegels Azuleo Wijnegem.  Samen met onze leveranciers krijgt uw badkamer een heel nieuw leven.

Info, prijs & offerte badkamer renoveren Brecht

Wilt u graag uitleg over onze renovaties of een vrijblijvende offerte voor een nieuwe badkamer? Wilt u ook de badkamer van uw dromen? Contacteer ons vandaag nog. Vraag ons om advies.

Op één week tijd, kan ook u volledig genieten van uw splinternieuwe badkamer!

Naast badkamerrenovaties in Brecht stelt de aannemer ook andere, kwaliteitsvolle prestaties à correcte prijzen voor:

badkamer renoveren Brecht